Pixl

Woocommerce

Pixl

Integrationer

Pixl

E-handelslösningar

Pixl

SEO-optimering

E-handelslösningar som tar dig från idé till komplett webbutik

Med vår expertis och erfarenhet inom E-handel vet vi vad som krävs för att skapa en imponerande online-närvaro och öka försäljningen. Vi tar hand om allt från webbdesign och användarupplevelse till betalningslösningar och säkerhetsåtgärder. Vi ser till att din webbutik är responsiv och optimerad för alla enheter, så att dina kunder kan handla smidigt oavsett om de använder en dator, surfplatta eller smartphone.

Woocommerce

Tillsammans med Woocommerce’s imponerande funktioner skapar vi en grym E-handelsupplevelse för dig och dina kunder. Din webbutik blir unik, attraktiv och framgångsrik med hjälp av plattformens användarvänliga gränssnitt, flexibla betalningsalternativ, avancerade säkerhetsfunktioner och omfattande integrationsmöjligheter, samt tillägg och plugins för att optimera din försäljning och effektivisera processerna.

Integrationer

Med våra smidiga integrationer tar vi din verksamhet till nästa nivå. Vi kopplar samman olika verktyg och system för att underlätta och optimera dina processer. Genom att integrera dina E-handelslösningar med ditt lagersystem, betalningsgateway och marknadsföringsverktyg kan du hantera allt på ett ställe, spara tid och minska risken för fel. Dessutom skapar vi sömlösa integrationer för att synkronisera produktinformation, order och kunddata mellan olika plattformar, vilket ger dig en smidig och effektiv E-handelsupplevelse.

E-handelslösningar

Med våra skräddarsydda E-handelslösningar tar vi din webbutik till nya höjder. Vi förstår att varje företag är unikt och har sina egna specifika behov. Därför skräddarsyr vi en E-handelsplattform som passar perfekt för din verksamhet. Från design till funktionalitet, allt är anpassat efter dina önskemål och mål. Med vårt fokus på skräddarsydd E-handel får du en unik och personlig butik som sticker ut från mängden och ger dig en konkurrensfördel på marknaden.

Seo optimering

SEO-optimering

Med vår SEO-optimering för E-handel säkerställer vi att din webbutik syns och når rätt målgrupp. Vi använder avancerade tekniker och strategier för att förbättra din webbplatsens synlighet i sökmotorer som Google. Genom att optimera produktbeskrivningar, meta-taggar, länkstruktur och sökordssökning hjälper vi dig att ranka högre i sökresultaten. Med vår expertis inom SEO för E-handel kan vi öka trafiken till din webbutik och öka chanserna för fler konverteringar.