Pixl

Webbdesign

Pixl

Webbutveckling

Pixl

Drift & Support

Vi hjälper dig från tanke till färdigställd hemsida

När vi bygger din hemsida hjälper vi dig att skapa din vision till verklighet. Vi utför design till hemsidor likväl som vi utvecklar dem och får de att synas i den digitala världen. När du anlitar oss kan du lita på att vi är med dig hela vägen, från tanke till en färdig hemsida. Men det är inte slut där, vi är alltid nära och vi underhåller hemsidan samtidigt som vi ser till att den är säler från yttre attacker.

Vi skapar din idé till verklighet
Pixl Media hjälper dig med Grafisk design

Webbdesign

Vi strävar efter att designa webbplatser som inte bara är visuellt tilltalande utan också funktionella och användarvänliga. Varje företag är unikt, det är ditt också, därför anpassar vår designprocess för att återspegla din unika identitet och mål.

Hemsida, Responsiv design

Webbutveckling

Vår webbutvecklingsprocess säkerställer att den design vi har skapat överförs på ett precist sätt, så att din webbplats blir precis som du har föreställt dig den. Dessutom optimerar vi webbplatsen för responsivitet, vilket innebär att den anpassar sig automatiskt till olika skärmstorlekar och enheter, så att dina besökare får en optimal upplevelse oavsett om de surfar från en dator, surfplatta eller smartphone. På så sätt säkerställer vi att din hemsida är tillgänglig och imponerande för alla användare.

Vi är med dig pixel för pixel

Vi är med dig pixel för pixel

Vi bygger hemsidor i Wordpress

Wordpress

Vi specialiserar oss på att designa hemsidor i WordPress, en populär plattform som gör det enkelt att skapa och hantera webbplatser. WordPress är ett användarvänligt system som låter dig redigera och uppdatera din webbplats utan att behöva ha avancerade tekniska kunskaper.

Pixl Media hjälper dig med allt när det kommer till din hemsida

Drift & Support

Vi tar ansvar för att underhålla hemsidan som vi har byggt åt dig, vilket innebär att vi ser till att den fortsätter att fungera optimalt och är säker. Genom att hantera regelbundna uppdateringar, säkerhetsåtgärder och eventuella förbättringar, kan du vara trygg med att din webbplats fortsätter att prestera på bästa sätt och ger dina besökare en problemfri upplevelse.