Pixl Media, Pontus, Albin

Vi är Pixl Media

Vi på Pixl Media är en nystartad reklambyrå med bas i Motala, Sverige. Vi erbjuder en bred portfölj av tjänster, inklusive webbutveckling, grafisk design, videoproduktion och marknadsföringstjänster. Vår verksamhet grundades under 2023 när vi två som driver företaget insåg att vi kompletterar varandra perfekt i våra arbetsuppgifter och insåg att vi kunde skapa enastående resultat tillsammans.

Pixl Media, Pontus

Pontus Norup

Min passion för webbutveckling, programmering och problemlösning ger mig glädje och tillfredsställelse. Att skapa hemsidor och lösa tekniska utmaningar är för mig det roligaste med att jobba med hemsidor. Varje projekt ger mig möjlighet att utöka mina kunskaper för olika teknologier så att jag kan skapa engagerande webbplatser. Att vara en problemlösare är centralt för mig då jag gillar att analysera och lösa utmaningar som uppstår.

Pixl Media, Albin

Albin Kindevåg

Jag är grafisk designer, fotograf och filmproducent. I hela mitt liv har jag varit intresserad av teknik, inte minst kameror, foto och film. Idag får jag göra det jag brinner mest för! Hjälpa företag med deras digitala profil genom att skapa logotyper, företagsidentiteter och filmer åt alla möjliga företag!

Var vi ser oss i framtiden

I framtiden ser Pixl Media fram emot att bli en ledande reklambyrå med fokus på att bli ledande inom webbutveckling, grafisk design och videoproduktion. Vi strävar efter långsiktiga kundrelationer och att vara en pålitlig partner för att förverkliga våra kunders visioner och mål. Genom att hålla oss i framkant av branschutvecklingen siktar vi på att leverera kreativa och högkvalitativa resultat som överträffar förväntningarna.

Pixlmedia, Albin, Pontus